SOGO論壇
  登入   註冊   找回密碼

藍色版本 1比1OO PROJ-OO33 TIEFSTURMER全上色製作,完成品分享!!!! [複製連結]

狀態︰ 離線

(藍色版本)1比1OO PROJ-OO33 TIEFSTURMER

限量初回版
超巨型機甲之城,

全隻上色製作,
完成品總長度1OOOMM,

小弟(獨家改裝)成(中央供電)及(搖控着燈裝置)
着燈(無需要掂到隻模型)所以非常之方便的!!!

跟上次(紅色外殻版本)的完成品,
採用的色調配搭及風格路向,都是有所不同的!!!

用同一款模型件,創做出2種不同嘅味道出嚟!!!

狀態︰ 離線

依!!!真喺奇怪,睇睇下唔怪之得啦,

原來我部相機影唔到個(帶漸變紫嘅藍色出來)!!!

用手機反而影到出嚟

可能唔喺單反相機嚟啦,
反正大家都知道我唔識得影相,
唔緊要啦,哈哈!!!   

狀態︰ 離線
好精緻好漂亮 模型後面黑盒子好像是控制燈光效果 把玩起來一定很過癮 如有一小段影片更棒 感謝分享

狀態︰ 離線
好漂亮。一定花了不少時間。

狀態︰ 離線
麥唱秋 發表於 2016-12-30 07:58  
好精緻好漂亮 模型後面黑盒子好像是控制燈光效果 把玩起來一定很過癮 如有一小段影片更棒 感謝分享 ...

感謝您的欣賞,這模型是幫客人做的,客人已取走了,
所以冇得拍短片。

狀態︰ 離線
日十人 發表於 2016-12-30 21:52  
好漂亮。一定花了不少時間。

感謝您的欣賞,用了2個月時間來製作。

請注意︰利用多帳號發表自問自答的業配文置入性行銷廣告者,將直接禁訪或刪除帳號及全部文章!
您需要登錄後才可以回覆 登入 | 註冊

本論壇為非營利自由討論平台,所有個人言論不代表本站立場。文章內容如有涉及侵權,請通知管理人員,將立即刪除相關文章資料。侵權申訴或移除要求:abuse@oursogo.com

GMT+8, 2024-4-16 13:09

© 2004-2024 SOGO論壇 OURSOGO.COM
回頂部