SOGO論壇
  登入   註冊   找回密碼
發表人: 不曬月亮的魚
列印 上一主題 下一主題

[加分活動] 口白歌曲接龍   [複製連結]

狀態︰ 離線

口白(上海話):歡迎光臨 你好嗎 你喜歡上海嗎 上海好漂亮的

(上海話):你什麼時候會再回來?

(上海話):你不要忘記打電話給我

(上海話):你想我嗎?
已有 1 人評分SOGO幣 收起 理由
不曬月亮的魚 + 5

總評分: SOGO幣 + 5   查看全部評分

狀態︰ 離線

口白:愛是一種需要     一種缺乏
         所以    我們都喜歡情歌
         不管愛在進行中    還是沒未沒來
         不管你愛他比較多    還是他愛你比較多
         愛或被愛    其實    都是一種寂寞

不曬月亮的魚  需間隔五個以上,才可再回覆。  發表於 2018-1-30 15:11:52

狀態︰ 離線

口白:(1)如果可以離開 我一定會飛得很遠很遠 頭也不回
       (2)你怎麼來了
       (3)你怎麼會來
       (4)今天不是他生日嗎
(5)我記得你喜歡吃這個吧
(6)我一路跟著他們 到我們曾經去過的咖啡館
(7)你不是答應我 你說生日前一定會離開他
(8)我愛的人 和我最好的朋友
(9)再給我一點時間
(10)背叛我   
(11)對不起 我去幫你
(12)對不起 塞車了
(13)我們來切蛋糕吧 生日快樂
(14)你不要走 你把話說清楚
(15)他真正想要在一起生活的人 是我
(16)不是你
(17)怎麼這麼鹹
(18)嗯 眼淚很鹹 你還愛我嗎 難道說實話有這麼難嗎 我不想再騙自己了 拋棄愛情 需要勇敢 說實話
不曬月亮的魚 + 5

狀態︰ 離線

[片頭]

快遞先生: 快遞哦
              欸,小姐,跟妳朋友講一下ˋ好不好
              下次阿快遞手機這種東西齁,要記得關機啦
              阿不然那半夜來電,跟那個鬼來電一樣,嚇死人了
              來,你的東西

[片尾]

MV男: 這就是我跟你說的很藍的海

MV女: 那個我們說好的很藍...很藍的海邊
          只剩我一個人去
          只剩我一個人了
不曬月亮的魚 + 5

狀態︰ 離線

口白:
他已經離開那麼多年了
妳心裡還是有他
我想我們還是分開吧
這樣 對妳我都比較公平

4:02
接下來有這一首歌
分開以後
如果在這個時候
你想起某一個人
現在就拿起電話 撥給他 告訴他
你心裡的話

4:05 4:19
主管好
快好了 明天會把它放在你桌上
好的
每一個人心裡
都有一個最愛的人
也許他不是在你身邊的那一個
有些人
只能把他留在心底
愛一個人
不一定要在一起

不曬月亮的魚  4:02分、6:05分、6:19分仍有口白,麻煩請補上,方可評分。  發表於 2018-2-5 10:17:41

熱心參予論壇活動及用心回覆主題勳章

狀態︰ 離線

[口白1]
Three important rules for breaking up
Don't put off breaking up when you know you want to
Prolonging the situation only makes it worse
Tell him honestly, simply, kindly, but firmly
Don't make a big production
Don't make up an elaborate story
This will help you avoid a big tear jerking scene
If you want to date other people say so
Be prepared for the boy to feel hurt and rejected
Even if you've gone together for only a short time
And haven't been too serious
There's still a feeling of rejection
When someone says she prefers the company of others
To your exclusive company
But if you're honest, and direct
And avoid making a flowery emotional speech
When you break the news
The boy will respect you for your frankness
And honestly he'll appreciate the kind and
Straightforward manner in which you told him your decision
Unless he's a real jerk or a cry baby you'll remain friends

[口白 2]
Being attractive is the most important thing there is
If you wanna catch the biggest fish in your pond
You have to be as attractive as possible
Make sure to keep your hair spotless and clean
Wash it at least every two weeks
Once every two weeks
And if you see Johnny football hero in the hall
Tell him he played a great game
Tell him you liked his article in the newspaper

[口白3]
I propose we support a one month limit on going steady
I think It would keep people more able to deal with weird situations
And get to know more people
I think if you're ready to go out with Johnny
Now's the time to tell him about your one month limit
He won't mind, he'll appreciate your fresh look on dating
And once you've dated someone else, you can date him again
I'm sure he'll like it
Everyone will appreciate it
You're so novel, what a good idea
You can keep your time to yourself
You don't need date insurance
You can go out with whoever you want to
Every boy, every boy in the whole world could be yours
If you'll just listen to my plan
The teenage guide to popularity

不曬月亮的魚 + 5

版主勳章 原創及親傳圖影片高手勳章 熱心參予論壇活動及用心回覆主題勳章 流行教主勳章 藝術之星 懷舊風車之星勳章 手工藝勳章 經典文章之星勳章 婚姻專家勳章 影音達人勳章 自然美景區主題分享達人勳章 環瀛達人勳章 福爾摩沙龍勳章 發明家勳章 美食達人勳章 暢飲達人勳章 方寸之美勳章 拈花惹草勳章 歌神VIP勳章

狀態︰ 離線

口白
妳今年二十一歲
我二十七歲
我會在二十七歲等你
陪你過完生日
但是我卻不知道
有沒有機會陪你度過
三十 五十 七十 八十 一直到一百

天使長(十級)

正在快樂的大便中

狀態︰ 離線

(請打開字幕)

林憶蓮

赤裸的秘密(張國榮/林憶蓮)

口白:張國榮
作詞:潘源良
作曲:薛忠銘
編曲:倫永亮

張國榮獨白:

離開你已經差唔多一年
但係唔知點解 當我每朝早起身剃鬚嘅時候
仍然可以係個鏡裡面 睇到你啱啱瞓醒嗰個樣
好似隻貓咁 將個頭捐入我睡衣入面
記得你講過人越嚟越大 就越嚟越唔敢開始一段感情
你亦都講過從來冇試過同一個男人
可以好似同我係埋一齊咁開心咁投入
但係點解 你始終都唔肯講畀我聽
你愛我嘅

張國榮獨白:

鏡裡面 我又見到你著住我送畀你嗰件睡衣
呢 係你胸口上面有個蝴蝶結嗰件
你每一次都好唔小心咁將佢打成死結
而我就一隻手剃鬚 一隻手想幫你解開佢
而你話 個結係我用兩隻手打架
你用一隻又點可以結開呢
我真係好想知道
究竟要一對點樣嘅手
先至可以幫你解開你感情上面嘅死結
究竟要一個點樣嘅男人
先至可以令你毫無顧慮咁去愛佢呢

不曬月亮的魚 + 5

就在今夜,你我的大便變香了

狀態︰ 離線

蕭煌奇思念會驚
口白在最後節尾

聞道一陣陣花的香味

我知道 你已經來到阮的身邊
我的目屎 流袂離

你的聲音 還置耳空邊

因為 這個香味就是你

我輕輕仔聞

你有想我無

我聽到你的聲音

喉嚨已經淀

不曬月亮的魚  請附上口白,方可評分。  發表於 2018-2-21 10:15:06

狀態︰ 離線

口白 剛出來

如果你要走的話除非你像狗一樣的爬出去

後面還有

新一點靈B-12
不曬月亮的魚 + 5

請注意︰利用多帳號發表自問自答的業配文置入性行銷廣告者,將直接禁訪或刪除帳號及全部文章!
您需要登錄後才可以回覆 登入 | 註冊

本論壇為非營利自由討論平台,所有個人言論不代表本站立場。文章內容如有涉及侵權,請通知管理人員,將立即刪除相關文章資料。侵權申訴或移除要求:abuse@oursogo.com

GMT+8, 2024-4-20 08:49

© 2004-2024 SOGO論壇 OURSOGO.COM
回頂部