SOGO論壇
  登入   註冊   找回密碼
發表人: 不曬月亮的魚
列印 上一主題 下一主題

[加分活動] 數字歌   [複製連結]

狀態︰ 離線

王力宏 Leehom Wang - 星座

作詞:王力宏/陳鎮川   作曲:王力宏
山羊水瓶雙魚牡羊座
金牛雙子巨蟹座
獅子處女天秤天蠍射手座
女人的心 千變萬化
山羊水瓶雙魚牡羊座
金牛雙子巨蟹座
獅子處女天秤天蠍射手座
女人的心 千變萬化

如果說女人才十二種不同
愛情不會讓男人那麼的頭痛
那麼心動之前記得開口
問一問星座才能進攻
可惜感情遠比星星複雜
身在其中換做誰都無法自拔
一肚子的疑惑誰能回答
愛情印正在星座神話

信不信 心誠則靈
天空把答案都藏的好美麗
倒可以 多點信心
我為了瞭解愛的神秘下定決心
誰中意 星座話題
來告訴我哪一顆星應該怎麼搞定
可惜天氣 陰晴不定
bala bala bala now dance

山羊水瓶雙魚牡羊座
金牛雙子巨蟹座
獅子處女天秤天蠍射手座
女人的心 千變萬化
山羊水瓶雙魚牡羊座
金牛雙子巨蟹座
獅子處女天秤天蠍射手座
女人的心 千變萬化

古老的發明如今瘋狂流行
是否因為太多人曾為愛傷心
不期望愛只是需要幸運
寧可相信一切都是命
努力研究星座找尋線索
該怎麼說該怎麼做該怎麼掌握
像個學生一樣努力用功
下次愛情能一路順風

信不信 心誠則靈
天空把答案都藏的好美麗
倒可以 多點信心
我為了瞭解愛的神秘下定決心
誰中意 星座話題
來告訴我哪一顆星應該怎麼搞定
可惜天氣 陰晴不定
就好像妳 捉摸不定

okay 大家會了嗎
其實很簡單
所有的星座從一到十二月這樣子
預備 山羊水瓶..
沒有了
what
結束了
但是 no no no 我們還有一次
come on 大家一起來唱 come on

山羊水瓶雙魚牡羊座
金牛雙子巨蟹座
獅子處女天秤天蠍射手座
山羊水瓶雙魚牡羊座 (oh)
金牛雙子巨蟹座 (我不懂這些星座問題 女人的話題)
獅子處女天秤天蠍射手座
山羊水瓶雙魚牡羊座
金牛雙子巨蟹座~
已有 1 人評分SOGO幣 收起 理由
不曬月亮的魚 + 3

總評分: SOGO幣 + 3   查看全部評分

狀態︰ 離線

一鼠賊仔名 哎唷
二牛駛犁兄
三虎趴山崎
四兔遊東京
五龍皇帝命
六蛇予人驚
七馬跑兵營
八羊食草嶺
九猴趴樹頭
十雞啼三聲
十一狗吠火車
十二豬菜刀命
不曬月亮的魚 + 3

熱心參予論壇活動及用心回覆主題勳章

狀態︰ 離線

The sun is only shining like it always does
But I never noticed it in the sky before
And you don't need to worry
'Cause I need your love, my friend

There's a strong kind of feeling when I know you're near
Nobody alive can take it away from me
And I feel like I've known you for a thousand years
Bring it out into the light

'Cause I think I'm gonna write it on the walls of the world
So everyone will know today the love I hold for you
I will write it on the walls of the world
So that the sun won't fade away the words I say to you
I love you

And I know I'm not a loser when I'm on my own
I could be miles away in another land
And it keeps me together when I'm far from home
I won't keep it out of sight

And I think I'm gonna write it on the walls of the world
So everyone will know today the love I hold for you
I will write it on the walls of the world
So that the sun won't fade away the words I say to you
I love you
不曬月亮的魚 + 3

狀態︰ 離線

Children Song <Five Little Ducks Went Swimming One Day>
Five little ducks went swimming one day,
Over the hill and far away.
Mother duck said, “Quack, quack, quack,”
But only four little ducks came back.
Four little ducks went swimming one day,
Mother duck said, “Quack, quack, quack,”
But only three little ducks came back.
Three little ducks went swimming one day,
But only two little ducks came back.
Two little ducks went swimming one day,
But only one little duck came back.
One little duck went swimming one day,
But no little ducks came swimming back.
Sad mother duck went out one day
Over the hill and far away
The sad mother duck said “Quack, quack, quack,”
And all of the five little ducks came back.
不曬月亮的魚 + 3

狀態︰ 離線

蔡秋鳳 - 醉煙花

金難換早知影
水追嘸阮的伴
問月娘問天啊   你要我按怎
誰知心痛是為啥

金難換條命
想只為你形影
支針條線   姻緣縫抹偎
情路咱就隨人行

茫茫渺渺醉煙花
不倘講破伊的痛
誰攏有首情歌不敢聽
虛虛華華醉煙花   含笑講愛嘸卡詛
無你剩我要衝啥

金難換條命
想只為你形影
支針條線   姻緣縫抹偎
情路咱就隨人行

茫茫渺渺醉煙花
不倘講破伊的痛
誰攏有首情歌不敢聽
無你剩我要衝啥

茫茫渺渺醉煙花
不倘講破伊的痛
誰攏有首情歌不敢聽
無你剩我要衝啥

JMC  最後再次謝謝 不曬月亮的魚 版主 辛苦審核,感恩 ^_^  發表於 2018-3-6 01:17:45
JMC  小弟如果有空時,會再參加活動,雖然機率不大。  發表於 2018-3-6 01:17:31
不曬月亮的魚  這麼優秀,繼續保持哦  發表於 2018-3-5 14:27:24
不曬月亮的魚 + 3

狀態︰ 離線
http://www.youtube.com/watch?v=pKKnzXnNi3Q

求佛

當月光灑在我的臉上
我想我就快變了模樣
有一種叫做撕心裂肺的湯
喝了它有神奇的力量
閉上眼 看見天堂
那是藏著你笑的地方
我躲開無數個獵人的槍
趕走墳墓爬出的憂傷
為了你 我變成狼人模樣
為了你 染上了瘋狂
為了你 穿上厚厚的偽裝
為了你 換了心腸
我們還能不能再見面
我在佛前苦苦求了幾千年
願意用幾世換我們一世情緣
希望可以感動上天
我們還能不能能不能再見面
我在佛前苦苦求了幾千年
當我在踏過這條奈何橋之前
讓我再吻一吻你的臉
閉上眼 看見天堂
那是藏著你笑的地方
我躲開無數個獵人的槍
趕走墳墓爬出的憂傷
更多更詳盡歌詞 在 ※ Mojim.com 魔鏡歌詞網
為了你 我變成狼人模樣
為了你 染上了瘋狂
為了你 穿上厚厚的偽裝
為了你 換了心腸
我們還能不能再見面
我在佛前苦苦求了幾千年
希望可以感動上天
我在佛前苦苦求了幾千年
讓我再吻一吻你的臉
我們還能不能再見面
我在佛前苦苦求了幾千年
希望可以感動上天
我在佛前苦苦求了幾千年
讓我再吻一吻你的臉
讓我再吻一吻你的臉
讓我再吻ㄧ吻你的臉
不曬月亮的魚 + 3

狀態︰ 離線
http://v.youku.com/v_show/id_XMTY5MzI4NjgzMg==.html

我總是輕描淡寫告訴你我的願望
也給你千言萬語都說不盡的目光
這世界總有人在忙忙碌碌尋寶藏
卻誤了浮世驕陽 也錯過人間萬象

古城里長橋上
人如海車成行
你笑得像光芒
驀然把我照亮

風輕揚夏未央
林蔭路單車響
原來所謂愛情
是這模樣

就承認笑傾城見自難忘
說什麼情深似海我卻不敢當
最浪漫不過與你並肩看夕陽
我心之所向
想和你游方賞晴雨的風光
想和你鋪紙筆寫餘生的篇章
笑與淚都分享管情節多跌宕
我們不散場

你是我偶然聽聞銘感於心的歌唱
也是我驚鴻瞥而後擁抱的芬芳
這世界風華正茂可別辜負好時光
月風走街穿巷 月花陌上盛放

古城里長橋上
人如海車成行
你笑得像光芒
驀然把我照亮

風輕揚夏未央
林蔭路單車響
原來所謂愛情
是這模樣

就承認笑傾城見自難忘
說什麼情深似海我卻不敢當
最浪漫不過與你並肩看夕陽
我心之所向
想和你游方賞晴雨的風光
想和你鋪紙筆寫餘生的篇章
笑與淚都分享管情節多跌宕
我們不散場

不曬月亮的魚  與229樓重覆,故不評分。  發表於 2018-3-12 16:36:44

狀態︰ 離線

如果說你是海上的煙火
我是浪花的泡沫
某一刻你的光照亮了我

如果說你是遙遠的星河
耀眼得讓人想哭
我是追逐著你的眼眸
總在孤單時候眺望夜空

我可以跟在你身後
像影子追著光夢遊
我可以等在這路口
不管你會不會經過

每當我為你抬起頭
連眼淚都覺得自由
有的愛像陽光傾落
邊擁有邊失去著

如果說你是夏夜的螢火
孩子們為你唱歌
那麼我是想要畫你的手

你看我多麼渺小一個我
更多更詳盡歌詞
因為你有夢可做
也許你不會為我停留
那就讓我站在你的背後

我可以跟在你身後
像影子追著光夢遊
我可以等在這路口
不管你會不會經過

每當我為你抬起頭
連眼淚都覺得自由
有的愛像大雨滂沱
卻依然相信彩虹

不曬月亮的魚 + 3

熱心參予論壇活動及用心回覆主題勳章

狀態︰ 離線

半夜被蚊子吵醒,聽諾拉·瓊絲的歌輕鬆一下

Sunrise, sunrise
Looks like mornin' in your eyes
But the clock's held 9:15 for hours
Sunrise, sunrise
Couldn't tempt us if it tried
'Cause the afternoon's already come and gone
And I said
Hoo, ooh, ooh, ooh
To you
Surprise, surprise
Couldn't find it in your eyes
But I'm sure it's written all over my face
Surprise, surprise
Never something I could hide
When I see we made it through another day
And I said
To you
Now the night
Will throw its cover down
On me again
Ooh, and if I'm right
It's only way
To bring me back
To you
Hoo, ooh, yeah
To you
不曬月亮的魚 + 3

狀態︰ 離線

Seasons of Love

Five hundred twenty-five thousand six hundred minutes
Five hundred twenty-five thousand moments so dear
Five hundred twenty-five thousand six hundred minutes
How do you measure, measure a year?
In daylights, in sunsets
In midnights, in cups of coffee
In inches, in miles
In laughter, in strife
In five hundred twenty-five thousand six hundred minutes
How do you measure a year in the life
How about love?
Measure in love
Seasons of love
Five hundred twenty-five thousand
Journeys to plan
How do you measure the life
Of a woman or a man?
In truths that she learned
Or in times that he cried
In bridges he burned
Or the way that she died
It's time now to sing out
Tho' the story never ends
Let's celebrate
Remember a year in the life of friends
Remember the love
Measure in love
Measure, measure your life in love
不曬月亮的魚 + 3

請注意︰利用多帳號發表自問自答的業配文置入性行銷廣告者,將直接禁訪或刪除帳號及全部文章!
您需要登錄後才可以回覆 登入 | 註冊

本論壇為非營利自由討論平台,所有個人言論不代表本站立場。文章內容如有涉及侵權,請通知管理人員,將立即刪除相關文章資料。侵權申訴或移除要求:abuse@oursogo.com

GMT+8, 2024-4-24 07:00

© 2004-2024 SOGO論壇 OURSOGO.COM
回頂部