SOGO論壇
  登入   註冊   找回密碼
發表人: 釣魚奶爸
列印 上一主題 下一主題

[釣具釣餌] 奶爸御用竿!!出爐啦... [複製連結]

智天使(八級)

禁止訪問

原創及親傳圖影片高手勳章 熱心參予論壇活動及用心回覆主題勳章 釣魚王勳章

狀態︰ 離線
欽哥~

這把真的很閃內~

光看就有   劍光了~

改天 見面    我也要   拿看看一下喔~

手感一定  (((  一拜   )))

++愛心!  水啦
前打  才是   王道~  哈

座天使(七級)

西黑輪伯~啷釣組

熱心參予論壇活動及用心回覆主題勳章

狀態︰ 離線
怎麼覺得你很壞呀..比共產黨還壞..拿紅星當嬤克喔..你想說用紅星就會打中大紅喔..切..有一套...!!
欽大ㄟ呀..嘪戈尬哇引誘阿啦..再這樣我會把所有滴竿子..都弄成大紅色..過年快到了..哇哈哈!!
專業衝~職業貢..!!
~線一勾..~轉展功..~搏巨物..~際岸..~竿物..

座天使(七級)

西黑輪伯.啷釣組

原創及親傳圖影片高手勳章 熱心參予論壇活動及用心回覆主題勳章 釣魚王勳章

狀態︰ 離線
原帖由 一輪釣天下 於 2010-12-1 22:06 發表
怎麼覺得你很壞呀..比共產黨還壞..拿紅星當嬤克喔..你想說用紅星就會打中大紅喔..切..有一套...!!
欽大ㄟ呀..嘪戈尬哇引誘阿啦..再這樣我會把所有滴竿子..都弄成大紅色..過年快到了..哇哈哈!! ...

真正係比阿六啊還壞

同組滴.最近沒衝呀
岸技-釣聯會

狀態︰ 離線
哈哈....同組滴同想法喔........偶懷疑欽哥有共產嫌疑.哈哈......

座天使(七級)

西黑輪伯~啷釣組

狀態︰ 離線
原帖由 打狗伯 於 2010-12-1 22:29 發表

真正係比阿六啊還壞

同組滴.最近沒衝呀

ㄟ嗚呀..衝尬摸臭摸小勒..你滴窟..鱸呀真多..炸水花ㄟ時準唬..有郎釣甲勒罵...趕..趕..趕..林羊勒..
專業衝~職業貢..!!
~線一勾..~轉展功..~搏巨物..~際岸..~竿物..

座天使(七級)

西黑輪伯.啷釣組

狀態︰ 離線
原帖由 一輪釣天下 於 2010-12-1 22:38 發表

ㄟ嗚呀..衝尬摸臭摸小勒..你滴窟..鱸呀真多..炸水花ㄟ時準唬..有郎釣甲勒罵...趕..趕..趕..林羊勒..

難道是...叔公趕羚羊
岸技-釣聯會

狀態︰ 離線
原帖由 打狗伯 於 2010-12-1 22:44 發表

難道是...叔公趕羚羊

偶記得不訴偶勒.偶都麻........拖掉.拖掉.......

智天使(八級)

岸技釣研維修製造所!!專打唬爛... ... ... ...

狀態︰ 離線
原帖由 一輪釣天下 於 2010-12-1 22:06 發表
欽大ㄟ呀..嘪戈尬哇引誘阿啦..再這樣我會把所有滴竿子..都弄成大紅色..過年快到了..哇哈哈!! ...

還真滴被你猜到偶想把墮落竿改成...紅滴!!
D牌的小紅竿...偶只能用看滴!!
但素偶有紅色滴烤漆...嘿嘿...
又素九尺滴...呴呴...更好處理!!

但素要等一等啦...偶要休息一下咩!!

至少要想一下LOGO或者圖騰!!
SOGO...不素台南人滴!!但釣魚台素台灣滴...  
看不起台南滴釣友!!凜杯精價就咩頌...

智天使(八級)

岸技釣研維修製造所!!專打唬爛... ... ... ...

狀態︰ 離線
原帖由 打狗伯 於 2010-12-1 20:26 發表
好閃奶爸御用

光想到製作過程..我眼睛又酸了

好一把~紅星手槍

那素鼠哥不嫌棄啦!!
但素星星有兩顆...金紅雙星!!

意思就是...有紅跟有金嘛!!呵呵...

智天使(八級)

狀態︰ 離線
原帖由 舞弄小弟子 於 2010-12-1 21:16 發表
欽哥~

這把真的很閃內~

光看就有   劍光了~

改天 見面    我也要   拿看看一下喔~

手感一定  (((  一拜   )))

++愛心!  水啦

星期五要用這把企開光...來企拼拼看!!

看素大紅!?還素大金....阿係大龜!?呵呵...
請注意︰利用多帳號發表自問自答的業配文置入性行銷廣告者,將直接禁訪或刪除帳號及全部文章!
您需要登錄後才可以回覆 登入 | 註冊

本論壇為非營利自由討論平台,所有個人言論不代表本站立場。文章內容如有涉及侵權,請通知管理人員,將立即刪除相關文章資料。侵權申訴或移除要求:abuse@oursogo.com

GMT+8, 2024-5-31 03:16

© 2004-2024 SOGO論壇 OURSOGO.COM
回頂部