SOGO論壇
  登入   註冊   找回密碼

(西洋歌曲)魔法愛情 Enchanted [複製連結]

天使長(十級)

happylynshop 台灣蝦皮

原創及親傳圖影片高手勳章 熱心參予論壇活動及用心回覆主題勳章 品味生活區勳章 原創寫手勳章 經典文章之星勳章 影音達人勳章 歌神VIP勳章

狀態︰ 離線

本文章隱藏的內容

十大經典歌曲

http://static.hdslb.com/miniloader.swf?aid=3706929&page=1

Taylor Swift - Enchanted
泰勒絲 - 魔法愛情

Written by Taylor Swift

There I was again tonight
今晚我又這樣了
Forcing laughter, faking smiles
強迫自己大笑 假裝微笑
Same old tired lonely place
厭倦了老樣子和孤單的場合

Walls of insincerity,
築起虛情假意
Shifting eyes and vacancy
飄忽的眼神和空洞的內心
Vanished when I saw your face
在我看見你的臉後全都消失了
All I can say is it was enchanting to meet you
我只能說, 遇見你就像被施了魔法

Your eyes whispered "Have we met? "
你的眼神低語 "我們曾經見過嗎?"
Across the room your silhouette
你的剪影跨過心防
Starts to make its way to me
筆直地朝我照射

The playful conversation starts
玩味的談話開始了
Counter all your quick remarks
你所有不假思索的回覆
Like passing notes in secrecy
像是祕密地傳著紙條

And it was enchanting to meet you
我像着了迷般想見你
All I can say is I was enchanted to meet you
我只能說, 遇見你就像被施了魔法

This night is sparkling, don't you let it go
這個夜晚正閃閃發亮著, 別讓這美景消失好嗎?
I'm wonderstruck, blushing all the way home
我吃驚不已, 回家的途中雙頰的紅潮退不去
I'll spend forever wondering if you knew
我願耗費一生 只為得知你是否早已明瞭
I was enchanted to meet you
遇見你就像被施了魔法

The lingering question kept me up
滿腹的疑問讓我無法入眠
2 AM, who do you love?
半夜兩點,你愛著誰?
I wonder 'til I'm wide awake
我連在夢裡都想知道

And now I'm pacing back and forth
我來回踱步著
Wishing you were at my door
希望你能出現在我門前
I'd open up and you would say, "Hey,
我會開門,而你會說
It was enchanting to meet you,
「嘿,我着了迷般想見你,
All I know is I was enchanted to meet you"
我只能說, 遇見妳就像被施了魔法。」

This night is sparkling, don't you let it go
I'm wonderstruck, blushing all the way home
我吃驚不已, 回家的路上我雙頰的紅潮退不去
I'll spend forever wondering if you knew
This night is flawless, don't you let it go
這是個完美無暇的夜晚, 別讓這切消失好嗎?
I'm wonderstruck, dancing around all alone
我吃驚不已, 獨自手舞足蹈
遇見你就像被施了魔法

This is me praying that
我祈禱著
This was the very first page
這是故事的第一頁
Not where the story line ends
而非故事的尾聲
My thoughts will echo your name
我的心會迴盪著你的名字
Until I see you again
直到我再次見到你
These are the words I held back
這些是我沒說出口的話
As I was leaving too soon
因為我離開得太匆忙
遇見你, 就像被施了魔法

Please don't be in love with someone else
請不要和別人墜入愛河
Please don't have somebody waiting on you
希望不要有誰在守候著你
Please don't be in love with someone else
請不要和別人墜入愛河
Please don't have somebody waiting on you
希望不要有誰在守候著你

我吃驚不已, 回家的路上我雙頰的紅潮退不去

This night is flawless, don't you let it go
這是個完美無暇的夜晚, 別讓這切消失好嗎?
I'm wonderstruck, dancing around all alone
我吃驚不已, 獨自手舞足蹈
遇見你就像被施了魔法

請不要和別人墜入愛河
希望不要有誰在守候著你

轉貼文章
歡迎看小琳的直播唷^^

狀態︰ 離線
來看看曉妹的文章XD  ><  想有人陪 好聽呀~~

天使長(十級)

原創及親傳圖影片高手勳章 熱心參予論壇活動及用心回覆主題勳章 品味生活區勳章 原創寫手勳章 經典文章之星勳章 影音達人勳章 歌神VIP勳章

狀態︰ 離線
i4i4846127 發表於 2016-4-26 18:54  
來看看曉妹的文章XD  ><  想有人陪 好聽呀~~

其實這群組 我本來是想自己看就好

沒想到 你會加入這群組....0.0
歡迎看小琳的直播唷^^

狀態︰ 離線
看文章都要先加入群組呀@@~~  原來是 TS 的歌~ 我是先聽 ENCHANTED 才去看THE VOW 的 ( 愛 重來 ~

天使長(十級)

狀態︰ 離線
i4i4846127 發表於 2016-4-26 21:49  
看文章都要先加入群組呀@@~~  原來是 TS 的歌~ 我是先聽 ENCHANTED 才去看THE VOW 的 ( 愛 重 ...

我的意思是說

我這個新群組  還沒有構想

可能不會常常發文

音樂電視群 跟動畫電影線上看  和語言學習文學收藏群  比較常常有新文章

除了這個興趣群 我還有個情感星座群

只有這兩個群  我都不太會發新的文   可能幾乎不發文

這兩個群算是我自己的私密群吧

所以多去那三個群組唷

因為我這一篇文章 可能會發在音樂電視群唷 哈哈!  懂我的意思嗎

謝謝你的回覆唷~
歡迎看小琳的直播唷^^

狀態︰ 離線
王曉凌 發表於 2016-4-26 21:52  
我的意思是說

OK 了解~~~~~~~~~~~~~~~~~~

本論壇為非營利自由討論平台,所有個人言論不代表本站立場。文章內容如有涉及侵權,請通知管理人員,將立即刪除相關文章資料。侵權申訴或移除要求:abuse@oursogo.com

GMT+8, 2024-3-29 17:12

© 2004-2024 SOGO論壇 OURSOGO.COM
回頂部