SOGO論壇
  登入   註冊   找回密碼
列印 上一主題 下一主題

[西洋] Falco - Jeanny [複製連結]

狀態︰ 離線

老歌回憶~

這首很多人都聽過(我相信.汗= =
應該一聽就知道是什麼歌了
至於歌詞...我用兩種
如果違規 請板主直接刪除 謝謝~^

原版唱的比較有感情...
看不到影片的 直接點連結~..歹勢 ~那A安捏...

有興趣就聽聽吧~^

JEANNY 英文歌詞

Jeanny, come, come on
Stand up please
You're getting all wet
It's getting late, come
We must leave here
Out of the woods
Don't you understand?

Where is your shoe?
You lost it
When I had to show you the way
Which of us lost?
You, yourself?
I, myself?
Or... we ourselves?

Jeanny, quit livin' on dreams
Jeanny, life is not what it seems
Such a lonely little girl in a cold, cold world
There's someone who needs you
Jeanny quit livin' on dreams
Jeanny, life is not what it seems
You're lost in the night
Don't wanna struggle and fight
There's someone who needs you

It's cold
We must leave here

Come
Your lipstick is smeared
You bought it and
And I saw it
Too much red on your lips
And you said, “Leave me alone”

But I saw right through you
Eyes say more than words
You need me, don't you, hmmmh?
Everyone knows, that we're together
From today,
Now I can hear them, they are coming!

They're coming!
They are coming to get you.
They won't find you.
Nobody will find you!
You're with me.
Jeanny quit livin' on dreams...

[spoken] Newsflash:
In the last months the number of missing persons has dramatically increased. The latest account from the local police reports another tragic case.

It is a matter of a nineteen year old girl who was last seen two weeks ago. The police have not excluded the possiblity that a crime has been committed.

Jeanny...
Jeanny, quit livin' on dreams...

JEANNY 中文歌詞:

珍妮……
珍妮 來啊 快點
拜託妳站起來吧
妳全身都溼透了
天色已經很晚了 來吧
我們得離開這兒
離開這片樹林
妳不明白嗎

妳的鞋子呢
是我帶妳來時弄掉的嗎
是誰迷路了
是妳
是我
還是我們

珍妮 別再做夢了吧
珍妮 人生並不是妳所想的那樣
這樣的一個小女孩孤零零地在冰冷的世界中
還有人需要著妳呢
珍妮 別再做夢了吧
妳已迷失在黑夜中
別想掙扎了
還有人需要著妳呢

真的好冷
我們得離開這兒
來吧
妳的口紅已經暈開了
這支口紅是我看著妳買的
妳擦得太紅了

妳說 不要擦掉
不過妳是看得出來的
眼神勝過千言萬語
妳也需要我 不是嗎
大家都知道 從今天開始 我們就在一起了

我聽到了
他們來了
他們要來把妳帶走
他們是找不到妳的
沒有人能夠找得到妳
妳是和我在一起的

珍妮 別再做夢了吧
還有人需要著妳呢
珍妮 別再做夢了吧
妳已迷失在黑夜中
別想掙扎了
還有人需要著妳呢

新聞報導:
上月的失蹤人口數急遽增加
本地警局公佈了有關另一起悲劇的最新報告
警方目前正在偵辦一名十九歲少女的失蹤案件
最後一次見到她是在十四天前
警方不排除此案涉及重罪的可能性
不過至今沒有任何蛛絲馬跡顯示與綁架有關
若您曾見過這名少女或有其他相關線索
請您儘快與警方或本台連絡

珍妮 別再做夢了吧
還有人需要著妳呢
珍妮 別再做夢了吧
妳已迷失在黑夜中
別想掙扎了
還有人需要著妳呢

喜歡嗎?分享這篇文章給親朋好友︰
               感謝作者     

熱心參予論壇活動及用心回覆主題勳章 影音達人勳章

狀態︰ 離線

這首歌我有印象 施文彬 有翻唱成 七辣 喔!!!

請注意︰利用多帳號發表自問自答的業配文置入性行銷廣告者,將直接禁訪或刪除帳號及全部文章!
您需要登錄後才可以回覆 登入 | 註冊

本論壇為非營利自由討論平台,所有個人言論不代表本站立場。文章內容如有涉及侵權,請通知管理人員,將立即刪除相關文章資料。侵權申訴或移除要求:abuse@oursogo.com

GMT+8, 2024-5-13 06:01

© 2004-2024 SOGO論壇 OURSOGO.COM
回頂部