SOGO論壇
  登入   註冊   找回密碼
發表人: 釣魚奶爸
列印 上一主題 下一主題

[魚訊分享] 手癢自改...極光技 7H 390 [複製連結]

智天使(八級)

岸技釣研維修製造所!!專打唬爛... ... ... ...

原創及親傳圖影片高手勳章 熱心參予論壇活動及用心回覆主題勳章 釣魚王勳章

狀態︰ 離線
原帖由 氣質非凡 於 2010-6-24 23:11 發表

這個不錯..
那魚沒力會發出 緊收線 緊收線嗎?
喇賽咧..還不趕快雞絲頭傳一傳準備衝了..

衝!?阿係咩衝企小吃部昵...!?
今天下整天滴雨...烏卒!!
結果還素偷跑了一下...3P斑斑!!
大中小各一...烏告賣內!!唉...
SOGO...不素台南人滴!!但釣魚台素台灣滴...  
看不起台南滴釣友!!凜杯精價就咩頌...

權天使(三級)

前打臭腥手

狀態︰ 離線
原帖由 ranger8 於 2010-6-24 23:14 發表

衝!?阿係咩衝企小吃部昵...!?
今天下整天滴雨...烏卒!!
結果還素偷跑了一下...3P斑斑!!
大中小各一...烏告賣內!!唉...

大斑多粗?
小的今天將軍港一遊..
都是小東西 還有刺龜咧 無言..
...SOGO釣研社 氣質非凡(阿瑋)編號008...

智天使(八級)

岸技釣研維修製造所!!專打唬爛... ... ... ...

原創及親傳圖影片高手勳章 熱心參予論壇活動及用心回覆主題勳章 釣魚王勳章

狀態︰ 離線
原帖由 氣質非凡 於 2010-6-24 23:16 發表

大斑多粗?
小的今天將軍港一遊..
都是小東西 還有刺龜咧 無言..

靠夭...看來要更正才素!!
應該說素小斑、幼兒斑和奶嘴斑!!

現在小於52公分滴...偶們都稱小斑!!

權天使(三級)

前打臭腥手

狀態︰ 離線
原帖由 ranger8 於 2010-6-24 23:22 發表

靠夭...看來要更正才素!!
應該說素小斑、幼兒斑和奶嘴斑!!

現在小於52公分滴...偶們都稱小斑!!

看哪天有那種貨色在摳映一下..
再帶小P一起給他衝一下安平..
小的還沒在安平起過鱸跟紅ㄟ呢..

智天使(八級)

狀態︰ 離線
原帖由 氣質非凡 於 2010-6-24 23:24 發表

看哪天有那種貨色在摳映一下..
再帶小P一起給他衝一下安平..
小的還沒在安平起過鱸跟紅ㄟ呢..

最近都粉差內!!真滴素差到靠北...邊走啦!!
雨下太久也不好!!整個水色好差...蚵架、垃圾也多...
氣溫太高也不初...阿係勒三小!?都不會八豆夭逆...!?

這幾天到素有小紅和小斑啦...但都素小級數滴!!
斑斑頂多兩尾斤...小紅更素巴掌大!!這係咩如何係賀勒...唉...

座天使(七級)

西黑輪伯~啷釣組

熱心參予論壇活動及用心回覆主題勳章

狀態︰ 離線
原帖由 ranger8 於 2010-6-24 23:34 發表

最近都粉差內!!真滴素差到靠北...邊走啦!!
雨下太久也不好!!整個水色好差...蚵架、垃圾也多...
氣溫太高也不初...阿係勒三小!?都不會八豆夭逆...!?

這幾天到素有小紅和小斑啦...但都素小級數滴!!
斑斑頂多兩 ...

欽大..勒....卡忍耐ㄟ啦...你們那邊還好勒..我們黑輪組滴..黑老..已經快要去拜師學藝了啦...怎樣調戲幼齒滴.........
專業衝~職業貢..!!
~線一勾..~轉展功..~搏巨物..~際岸..~竿物..

智天使(八級)

狀態︰ 離線
原帖由 一輪釣天下 於 2010-6-24 23:57 發表

欽大..勒....卡忍耐ㄟ啦...你們那邊還好勒..我們黑輪組滴..黑老..已經快要去拜師學藝了啦...怎樣調戲幼齒滴.........

一輪大...偶們素在看這幾天滴流水啦!!
不然整個水色都素咖啡色滴...甘啦恐怖內!!
要等水色好一點滴時候偶們再摳你們啦!!
那時候應該就比較有機會登粗貨啦!!嘿嘿...

權天使(三級)

前打臭腥手

狀態︰ 離線
原帖由 ranger8 於 2010-6-25 00:06 發表

一輪大...偶們素在看這幾天滴流水啦!!
不然整個水色都素咖啡色滴...甘啦恐怖內!!
要等水色好一點滴時候偶們再摳你們啦!!
那時候應該就比較有機會登粗貨啦!!嘿嘿... ...

禮拜日晚上考慮看看 嘻嘻..
如果沒下雨 就來去給他登眠流..

智天使(八級)

狀態︰ 離線
原帖由 氣質非凡 於 2010-6-25 00:21 發表

禮拜日晚上考慮看看 嘻嘻..
如果沒下雨 就來去給他登眠流..

禮拜日要衝喔!?哇謀法度啦...老佛爺擺駕回宮!!
還素你要企布袋登!?

熱心參予論壇活動及用心回覆主題勳章

狀態︰ 離線
原帖由 氣質非凡 於 2010-6-24 23:11 發表

這個不錯..
那魚沒力會發出 緊收線 緊收線嗎?
喇賽咧..還不趕快雞絲頭傳一傳準備衝了..

林內勒...........偶還.....叮咚.......郎客來坐勒.......
請注意︰利用多帳號發表自問自答的業配文置入性行銷廣告者,將直接禁訪或刪除帳號及全部文章!
您需要登錄後才可以回覆 登入 | 註冊

本論壇為非營利自由討論平台,所有個人言論不代表本站立場。文章內容如有涉及侵權,請通知管理人員,將立即刪除相關文章資料。侵權申訴或移除要求:abuse@oursogo.com

GMT+8, 2024-9-20 13:53

© 2004-2024 SOGO論壇 OURSOGO.COM
回頂部